Google překladač: English Deutsch

Obrábění kovů je jednou z klíčových operací v mnoha výrobních odvětvích. Zachování produktivity při současném snížení spotřeby energie a úspoře vody a odpadu představuje velkou výzvu. Společnost Castrol vyvinula integrovaná řešení pro obrábění kovů, která pomáhají podnikům právě v těchto ohledech.

Castrol 1 onsite-header-110

Tři stavební kameny Castrol pro obrábění kovů jsou:
● vodou mísitelné řezné kapaliny s dlouhou životností,
● recyklovatelné čisticí kapaliny na bázi vody,
● digitalizace – vše pod kontrolou díky monitorování v reálném čase.
Ve společnosti Castrol jsme stejně jako vy na cestě k větší udržitelnosti. Zavedli jsme proto dvě nové řady kapalin pro obrábění kovů: vodou mísitelné řezné kapaliny na bázi technologie XBB a Techniclean XBC, naše průmyslové čisticí prostředky; kromě toho jsme vyvinuli systém Castrol SmartControl, který pomáhá monitorovat klíčové parametry v kovoobráběcím procesu, a dávkovací systém SmartBlend.

Klíčové vlastnosti nových řad kapalin Castrol:
● Castrol Hysol XBB a Castrol Alusol XBB pomáhají obráběčům kovů zvyšováním produktivity, výkonu a bezpečnosti při rozumných nákladech.
● Technologie XBB používá chemický pufr s dvojím účinkem, který odolává změnám úrovně pH, k nimž může docházet v důsledku mikrobiální aktivity, a zlepšuje obráběcí výkon snížením potřeby nákladného doplňování kapaliny, prodloužením životnosti systému, zvýšením efektivity výroby, snížením nákladů a prodloužením životnosti kapaliny.
● Castrol Techniclean XBC nabízí jedinečný přístup s recyklací použitého čisticího prostředku jako kompatibilní řezné kapaliny, čímž podstatně snižuje spotřebu vody; tímto způsobem se to, co bývalo odpadem, stává zdrojem, který snižuje provozní náklady na obrábění kovů a na procesy čištění součástí.
Castrol 2 onsite-advertorial-300x200 V2Efektivní digitalizace průmyslových výrobních procesů zahrnuje monitorování a dokumentaci dalších a dalších parametrů. Ačkoli se digitalizace využívá především v hlavních výrobních procesech, může podporovat i pomocné funkce, jako je například řízení mazání. Zde se uplatňují systémy monitorování maziv SmartControl a dávkovací systémy SmartBlend společnosti Castrol.



K výhodám automatizovaného monitorování maziv patří:

● konzistentnější a efektivnější procesy obrábění,
● konzistentnější kvalita výrobků,
● snížení spotřeby chladicí kapaliny,
● méně zásahů člověka,
● vyšší bezpečnost,
● průběžné monitorování koncentrace, pH, vodivosti, teploty a objemového průtoku – životně důležitých parametrů v procesech obrábění kovů – a volitelně také obsahu dusitanů.

Castrol 3 onsite-advertorial-300x200 V1Data jsou zachycována v reálném čase a mohou se zobrazovat na velkém TFT displeji nebo být přenášena do externích velínů. Systém rovněž může komunikovat s jednotkou SmartBlend nebo jiným kompatibilním dávkovacím systémem za účelem automatizace hospodaření s kapalinou pro obrábění kovů a zajištění toho, že vaše řezné kapaliny budou vždy v optimálním stavu. Dohromady nabízejí tyto systémy kompletní řešení pro monitorování a řízení vašeho centrálního systému.

K výhodám, které pro vás vyplývají z používání dávkovací jednotky Castrol SmartBlend, patří:
● plná kompatibilita se systémem SmartControl, s elektronickým nastavením
dávkovacího poměru (0–10 %),
● dokumentace spotřeby vody a koncentrátu,
● snadná instalace, snadné připojení,
● funguje jako manuální dávkovací jednotka, pokud není k dispozici SmartControl.

Děkujeme Vám za zájem o tuto bílou knihu!
Kliknutím na tlačítko ZDE si ji můžete bezplatně stáhnout

Kalendář akcí

<<  Říjen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejnovější akce

Žádné následující události

Odběr novinek

Newsletter T+Tnews

Zobrazit archiv T+T news